5 Temmuz 2018 Perşembe

KARE KAVRAMININ ÖLÇÜT BAĞIMLI TESTİ KAYIT ÇİZELGESİ



KARE KAVRAMININ ÖLÇÜT BAĞIMLI TESTİ
KAYIT ÇİZELGESİ

BİLDİRİMLER
ÖĞRENCİNİN TEPKİSİ
SONUÇ
1. 4 farklı şekilde, aynı tipte, her bir şekilden birer tane olmak üzere, geometrik şekiller arasından “kare olanı göster” denildiğinde, kare olanı gösterir.  

A


B


C


D


2. 4 farklı şekilde, aynı tipte, her bir şekilden birer tane olmak üzere, geometrik şekil resimleri arasından “kare olanı göster” denildiğinde, kare olanı gösterir.  
A


B


C


D


3. 4 farklı şekilde, aynı tipte, her bir şekilden birer tane olmak üzere, geometrik şekil ve şekil resimleri arasından “kare olanı göster” denildiğinde, kare olanı gösterir.

A


B


C


D


4. 4 farklı şekilde, 4 farklı tipte, 4 farklı renkte, her bir şekilden birer tane olmak üzere, geometrik şekiller arasından “kare olanı göster” denildiğinde, kare olanı gösterir. 
  
A


B


C


D


5. 4 farklı şekilde 3 farklı renkte,  aynı büyüklük ve malzemede her bir şekilden üçer tane olmak üzere, geometrik şekiller arasından, kare olanı gösterilip “bununla aynı olanı göster” denildiğinde kare olanı gösterir.
 
A


B


C


D


6. 4 farklı şekilde 4 farklı renkte,  aynı büyüklük ve malzemede her bir şekilden dörder tane olmak üzere, geometrik şekiller arasından, kare olanı gösterilip “bununla aynı olanı göster” denildiğinde kare olanı gösterir.  

A


B


C


D


7. Karışık şekilli nesnelerin “kare olan bölümünü göster” denildiğinde, kare olan bölümleri gösterir.  

A


B


C


B


8. Karışık şekilli nesne resimlerinin “kare olan bölümünü göster” denildiğinde, kare olan bölümleri gösterir
A


B


C


D


9. Karışık şekilli nesne ve nesne resimlerinin kare olan bölümü gösterilip “Bu şeklin adı ne?” diye sorulduğunda kare olduğunu söyler.
A


B


C


D




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder